Začni zdaj Prijava

Moji uporabnikiPregled

V tabeli je prikazan seznam vseh tvojih uporabnikov z njihovimi imeni, e-poštnimi naslovi in tečaji, do katerih imajo dostop, ter stanjem. V stolpcu stanja sta dve možnosti. Zelena pika pomeni, da je uporabnik aktiviral svoj račun, in rdeča pika pomeni, da račun še ni bil aktiviran. Račun je aktiviran, ko uporabnik klikne na povezavo v e-pošti, ki jo prejme po nakupu tečaja, ali če uporabnika dodaš ročno preko aplikacije v Uporabniki.
Tabela uporabnikov


Kako ročno dodati uporabnika

Uporabnike lahko dodaš ročno. Za dodajanje novega uporabnika klikni »Ustvari uporabnika«.
Vnesi ime, priimek in e-poštni naslov uporabnika ter izberi tečaje, do katerih lahko dostopa. Ko vneseš vse podatke, klikni gumb »Shrani uporabnika«.


Kako urediti uporabnika

Če je potrebno, lahko urediš informacije ali tečaje uporabnika. Uporabnike lahko hitro najdeš s pomočjo iskalnega polja. Iščeš lahko po e-poštnem naslovu, imenu ali priimeku. Ko najdeš uporabnika, preprosto klikni na ime ali ikono svinčnika.
Na novem zaslonu se bodo prikazali podatki uporabnika, ki jih lahko spremeniš. Po spremembah klikni gumb »Shrani uporabnika«.


Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto

Če uporabnik v 48 urah ne aktivira svojega računa, povezava za aktivacijo poteče. To pomeni, da povezava ne bo več delovala. Če želiš uporabniku poslati novo aktivacijsko povezavo, pojdi na uporabnike v nadzorni plošči, poišči uporabnika s pomočjo iskalne vrstice. Preveri, ali ima uporabnik v stolpcu »Stanje« rdečo piko. Če je prisotna rdeča pika, klikni ikono za urejanje in na desni spodaj klikni gumb »PONOVNO POŠLJI POVEZAVO ZA AKTIVACIJO«. Uporabnik bo prejel novo e-pošto z aktivacijsko povezavo.
Uporabnik