Začni zdaj Prijava

Kako začetiDobrodošli v Fitcrea

Fitcrea je celovita platforma za ustvarjanje in prodajo spletnih tečajev. Ustvarjalcem omogoča, da ustvarijo spletne tečaje ter jih nato prodajajo na lastni spletni strani in predvajajo uporabnikom preko spletne aplikacije.

Zakaj je Fitcrea tako odlična?

Ker odpravlja potrebo po investiranju v ločene platforme za gostovanje spletnih strani ali tečajev ter zagotavlja uporabniku prijazen vmesnik, ki olajša ustvarjanje in upravljanje tečajev brez tehničnega znanja. To je odlična možnost za izobraževalce, trenerje, podjetja in podjetnike, ki želijo ustvariti in prodajati svoje spletne tečaje.
Vsakdo lahko na podlagi svojega znanja in izkušenj ustvari digitalni izdelek. S Fitcreo ga lahko ustvariš, prodajaš in upravljaš pod svojo blagovno znamko brez programiranja ali tehničnih veščin.


Kako ustvariti BREZPLAČEN račun

Za ustvarjanje računa klikni tukaj ali obišči www.fitcrea.si in klikni na gumb na strani, ki pravi ZAČNI BREZPLAČNO. Za referenco si oglej sliko.


Koraki registracije

KORAK 1

Najprej je potrebno vnesti svoj e-poštni naslov. Prepričaj se, da vneseš pravilen e-poštni naslov in preveri morebitne napake pri črkovanju. Tvoj Fitcrea račun bo povezan s tem e-poštnim naslovom.
Fitcrea registracija prvi korak

KORAK 2

Ko se prijaviš na račun, bosš prejel e-poštno sporočilo s kodo za aktivacijo, s katero lahko dokončaš postopek registracije. Koda za aktivacijo je veljavna za omejen čas. Če poteče, je potrebno začeti postopek registracije znova (ponovno vnesi svoj e-poštni naslov in prejmi novo aktivacijsko kodo). E-pošta bo prišla z naslova info@fitcrea.com. Če ne najdeš e-pošte, preveri mapo za neželeno pošto.
Vnesi prejeto aktivacijsko kodo v okence na strani in klikni nadaljuj.
Fitcrea registracija drugi korak

KORAK 3

Vnesi osnovne podatke o svojem računu.

  1. Ime spletnega mesta – to je ime tvojega računa in ustvari edinstveno URL povezavo za tvojo aplikacijo Fitcrea. URL (link) lahko spremeniš tako, da povežeš svojo domeno (lasten link brez .fitcrea). Klikni tukaj za več.
  2. Vrsta spletnega mesta – izberi kategorijo ali panogo, v kateri bosš ustvarjal tečaje. Tako ti bomo lahko zagotovili bolj relevantne informacije, izdelke in storitve.
  3. Jezik spletnega mesta – izberi jezik upravljalne plošče in jezik aplikacije. Jezik uporabnikove aplikacije (upravljalna plošča, meni itd.) bo prav tako v tem jeziku. Vsebino lahko ustvariš v katerem koli jeziku.

Ko končaš, klikni nadaljuj, da nadaljuješ na naslednji korak.
Fitcrea registracija tretji korak

KORAK 4

Vnesi osebne podatke in nastavi geslo.
Fitcrea registracija četrti korak

KORAK 5

Čestitamo! Uspešno si ustvaril svoj Fitcrea račun. Klikni »Pojdi na aplikacijo«, da začneš ustvarjati.
Ko imaš svoj račun, se lahko prijaviš v upravljalno ploščo svojega računa z naslova www.fitcrea.com ali s svojega spletnega mesta – edinstvenega URL-ja, ki ste ga ustvaril med postopkom registracije – ime.fitcrea.com/login.

Fitcrea registracija peti korak


Kako se prijaviti v svoj račun

Ko imaš svoj račun, se lahko prijaviš v upravljalno ploščo svojega računa na naslovu https://courses.fitcrea.com/login/identify-domain, kjer moraš vnesti ime svojega spletnega mesta in klikniti Nadaljuj, kar tw bo pripeljalo na stran za prijavo.
Prav tako lahko enostavno vneseš ime svojega spletnega mesta pred domeno fitcrea in boš preusmerjen na stran za prijavo. Na primer – ime.fitcrea.com/login.

Če si povezal lastno domeno, se lahko vpišeš preko svojo domene https://www.tvojadomena.com/login.

Na enakem url naslovu se vpisujejo tudi tvoji uporabniki.

Prijavite se v svoj račun


Kako dobiti pomoč

Če imaš težave, lahko poiščeš odgovor v centru za pomoč (tukaj) ali se obrneš na našo podporno ekipo na naslovu support@fitcrea.com. Če imajo tvoji uporabniki težave, je tvoj kontaktni e-poštni naslov na voljo v aplikaciji pod: Meni > Kontakt > Podpora. Če imajo tehnične težave, s katerimi jim ne moreš pomagati, zberi čim več informacij in nam nato pošlji e-pošto z vsemi zbranimi podatki na naslov support@fitcrea.com.


Cenik

Fitcrea ponuja več različnih paketov, od brezplačnega osnovnega paketa do naprednih plačljivih paketov. Za več informacij o cenah in funkcijah različnih paketov obišči cenik na naši uradni spletni strani.
To je osnoven vodnik za registracijo in uporabo Fitcrea platforme. Za podrobnejše informacije in navodila lahko obiščeš uradno spletno stran Fitcrea in si ogledate razdelek s pomočjo ali se obrnete na našo podporo.