Začni zdaj Prijava

Pregled za administratorjeFitcrea nadzorna plošča
To je pogled, ki ga boš videli ob prvi prijavi.

Na levi vrhnji strani je glavni meni, ki pomaga krmariti po aplikaciji.
Na desni vrhnji strani lahko vidiš, na katerem plačilnem planu si, in gumb UPGRADE, ki omogoča nadgradnjo plana kadarkoli.
Na sredini lahko vidiš glavno vsebino. Obstajajo štiri hitre povezave, ki pomagajo začeti še hitreje.
Spodaj imaš kategorijo MOJI TEČAJI, kjer lahko ustvariš nov tečaj in si ogledaš vse že ustvarjene tečaje. Na dnu je pregled z splošnimi statistikami skrbniškega računa in Fitcrea aplikacije. Prikazuje število uporabnikov, tečajev, lekcij in videoposnetkov.


Nastavitev aplikacije

Prva stvar na nadzorni plošči so 4 možnosti, ki pomagajo pri hitri in enostavni nastavitvi aplikacije.

PERSONALIZIRAJ APPLIKACIJO

To te bo pripeljalo do nastavitev, kjer lahko prilagodiš barve po svojih potrebah, glavno sliko, ki se prikaže na strani za prijavo, in svoj logotip.

NASTAVITEV PLAČIL IN DOMENE

Poveži se s svojim Stripe računom, da prejemeš plačila in zbiraš naročila prek spletne strani. Ta korak ni nujen, še vedno lahko nastavite spletno stran, vendar prodaja tečajev ne bo avtomatizirana.
Sprememba URL-ja – Priporočamo, da nastaviš svojo prilagojeno domeno, tako da bodo tvoji uporabniki dostopali do tvoje spletne strani in spletnega tečaja preko lastnega URL-ja (yourdomain.com).

USTVARITE SVOJO PRVO SPLETNO STRAN

Ustvari spletno stran, kjer lahko prodajaš spletne tečaje, storitve ali pa jo uporabiš kot stran O meni.

USTVARI SVOJ PRVI TEČAJ in MOJI TEČAJI

Ustvari spletne tečaje enostavno, uporabi predloge tečajev, ki pomagajo strukturirati in zgraditi celoten spletni tečaj v nekaj minutah. Vse, kar moraš storiti, je naložiti lastne materiale.