Začni zdaj Prijava

Politika zasebnosti


Kako varujemo vašo zasebnost

Za zagotavljanje najboljše možne platforme za ustvarjanje spletnih tečajev zbiramo in obdelujemo precejšnjo količino informacij. Namen te politike zasebnosti je, da bolje razumete, kako shranjujemo, zbiramo in obdelujemo vaše osebne podatke. Ta politika je namenjena temu, da bolje razumete, zakaj zbiramo in uporabljamo vaše podatke, ne glede na to, ali ste stranka Fitcrea ali študent/naročnik na spletnem mestu, ki uporablja aplikacijo ali storitve Fitcrea (skupaj imenovano “Storitve”), udeleženec partnerstva ali affiliate programa Fitcrea, ali celo če le obiščete spletno mesto Fitcrea. Z uporabo katere koli od storitev Fitcrea ali z interakcijo s stranko Fitcrea, ki uporablja Storitve, se strinjate s pogoji te Politike zasebnosti in, če je to primerno, s Pogoji storitve Fitcrea. Zlasti z obiskom tega spletnega mesta soglašate z našim zbiranjem in uporabo vaših osebnih podatkov, kot je opisano v tej politiki zasebnosti, vključno s kakršnimi koli posodobitvami ali spremembami te politike zasebnosti. Ta politika ne velja za informacije, zbrane s strani katere koli tretje osebe, vključno z vsemi aplikacijami ali vsebinami, ki so lahko dostopne s tega spletnega mesta.

Ta Politika zasebnosti se lahko občasno posodobi, da odraža spremembe operativnih ali pravnih praks ali iz regulativnih razlogov. Če in ko bomo naredili spremembe te politike, vas bomo o spremembah obvestili z objavo revidirane politike na tem spletnem mestu ali z drugimi sredstvi, ko bo to primerno. Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta ali podporne storitve po objavi teh sprememb se strinjate s spremenjenimi pogoji.

Razdelili smo to politiko na različne dele, tako da lahko bolje razumete, katera področja se nanašajo na vas.

POLITIKA JE DEL NAŠIH POGOJEV UPORABE

Naša politika zasebnosti je del in podvržena pogojev uporabe našega spletnega mesta. Te pogoje in določila si lahko ogledate na našem spletnem mestu www.fitcrea.si.

1. Mladoletniki

Storitev namenoma ne zagotavljamo ali prodajamo izdelkov otrokom. Če ste mlajši od 18 let, lahko naše spletno mesto uporabljate le z dovoljenjem in aktivnim sodelovanjem starša ali zakonitega skrbnika. Če ste mladoletnik, nam ali drugim obiskovalcem spletnega mesta ne posredujte nobenih osebnih podatkov in ne uporabljajte tega spletnega mesta. Če izvemo, da smo od mladoletnika brez preverjanja privolitve staršev zbrali ali prejeli osebne podatke, bomo te podatke izbrisali. Če menite, da imamo kakršne koli informacije o otroku, nas prosimo kontaktirajte na info@fitcrea.com.

VRSTA INFORMACIJ, KI JIH ZBIRAMO OD VAS

2. Osebni podatki strank

Zasebnost je pomembna! Kot stranka Fitcrea prepoznate, da je vaša odgovornost objaviti politiko zasebnosti na vašem spletnem mestu tečaja, ki je v skladu z zakoni, ki veljajo za vaše podjetje, če ste za to dolžni. Strinjate se tudi, da pridobite privolitev svojih študentov za uporabo in dostop do njihovih osebnih podatkov s strani Fitcrea in drugih tretjih oseb, ko je to potrebno.

Če zbirate kakršne koli občutljive osebne podatke od svojih študentov/naročnikov (na primer in vključno z informacijami o zdravstvenem stanju, rasni ali etnični pripadnosti, političnih mnenjih, verskih ali filozofskih prepričanjih, članstvu v sindikatu ali spolnosti), se strinjate, da pridobite izrecno in afirmativno privolitev svojih študentov/naročnikov za uporabo in dostop do občutljivih osebnih podatkov s strani Fitcrea in drugih tretjih oseb.

Informacije, ki jih zbiramo od naših strank.

Za ponudbo Storitev moramo zbirati informacije od naših strank. Tu je povzetek informacij, ki jih zbiramo od naših strank in kaj počnemo z njimi:

 • Zbiramo vaše ime, e-poštni naslov in IP naslov. Te informacije potrebujemo za zagotavljanje naših Storitev, na primer za potrditev vaše identitete in komunikacijo z vami.
 • Prostovoljno lahko posredujete dodatne informacije, povezane z registriranim računom, kot je na primer kateri koli API ključ, ki ga zagotovite, vsebino, slike ali videoposnetke, ki jih izberete za nalaganje.
 • Zbiramo podatke o spletnih straneh, ki jih ustvarite preko spletne aplikacije Fitcrea. Zbiramo tudi podatke o tem, kako in kdaj dostopate do svojega računa, da vam omogočimo dostop in hkrati izboljšamo naše Storitve.
 • Ko prostovoljno delite osebne podatke z nami v okviru ponudbe svojega tečaja in uporabe naših storitev, shranimo te osebne podatke.
 • Ko transakcije med vami in našim spletnim mestom vključujejo plačilo s kreditno kartico, debetno kartico, čeki, denarnimi nakazili in/ali storitvami spletnega plačevanja tretjih oseb, zbiramo informacije, povezane s transakcijo, kot del poslovanja z vami, vključno z naslovom za račun, telefonsko številko in druge informacije, povezane s transakcijo.
 • Ko delite osebne podatke o svojih strankah (“učenci”), shranimo te informacije za vas, da lahko obdelujete vpise in bolje služite svojim strankam.

Te informacije zbiramo, ko se prijavite v naše storitve, ko dostopate do naših storitev ali kadar nam drugače posredujete informacije. V nekaterih okoliščinah, ko ste nam dali izrecno dovoljenje, bomo uporabljali in shranjevali vaše osebne podatke.

3. Informacije od študentov/naročnikov naših strank (»učenci«)

Da bi vam lahko zagotovili naš izdelek in storitve, shranjujemo informacije o vaših študentih, da lahko upravljate svoje tečaje. Tukaj so podrobnosti o tem, katere informacije zbiramo in zakaj.

 • Dovolimo vam zbiranje imena, priimka, e-pošte in drugih osebnih podatkov vaših strank. Ime, priimek in e-pošta sta potrebna, da posamezniki lahko dostopajo do naših storitev za procese, kot so obdelava vpisov, avtentikacija ali drugače upravljanje vašega tečaja. Te informacije so podane prostovoljno, ko stranka uporablja ali dostopa do naših storitev, na primer ko stranka obišče spletno mesto Fitcrea, se vpiše na tečaj ali se prijavi za račun na spletnem mestu Fitcrea.
 • Ko študent napreduje skozi vaše tečaje, zbiramo informacije o tem, kako interagira s tečajem.
 • V okviru upravljanja vašega tečaja lahko zbirate dodatne informacije o svojih učencih. Kot administrator tečaja ste odgovorni, da zagotovite zakonito zbiranje informacij. Razmisliti bi morali o uporabi Politike zasebnosti ali celo posvetovanju s pravnim svetovalcem, da razumete, kako ustrezno zaščititi zasebnost vaših učencev.

Čeprav tehnično obdelujemo te informacije preko platforme Fitcrea za zagotavljanje storitev, imate možnost dostopati do teh informacij in jih odstraniti kadarkoli. Do teh informacij ne dostopamo, razen če to zahteva stranka.

4. Informacije od partnerjev, podružnic, ambasadorjev in strokovnjakov

Posamezniki, ki se kvalificirajo kot partnerji, ambasadorji, podružnice ali strokovnjaki, so podjetja ali posamezniki, ki so se dogovorili za določene pogoje za sodelovanje s Fitcrea pri promociji storitve s tem, da:

 • a) napotujejo stranke k Fitcrea;
 • b) razvijajo spletna mesta ali teme Fitcrea za uporabo strank;
 • c) razvijajo aplikacije z uporabo vmesnika Fitcrea Application Interface (API) za uporabo strank ali
 • d) partnerstvo s Fitcrea v namene promocije ali sodelovanja.

Informacije, ki jih zbiramo o partnerjih, podružnicah, ambasadorjih in strokovnjakih.

 • Zbiramo lahko vaše ime, ime podjetja, spletno mesto, uporabniška imena/drsnike na družbenih medijih, telefonske številke, naslov, vrsto poslovanja, e-poštni naslov.
 • Zbiramo podatke o obiskih spletnih strani Fitcrea, ki jih gostimo, in o tem, kako in kdaj dostopate do svojega računa, vključno z informacijami o napravi in brskalniku, ki ga uporabljate, vaši omrežni povezavi in vašem IP naslovu. Te informacije uporabljamo za zagotavljanje dostopa in za izboljšanje naših storitev.
 • Zbiramo osebne podatke o vaših strankah, ki jih delite z nami ali ki nam jih neposredno posredujejo. Te informacije uporabljamo za sodelovanje z vami in za zagotavljanje naših storitev vašim strankam.
 • Osebne podatke lahko uporabimo tudi v drugih primerih, ko ste nam dali izrecno dovoljenje.
 • Te informacije zbiramo, ko se prijavite kot Partner, Podružnica, ko eno od svojih strank prijavite za naše storitve ali ko se vaše stranke prijavijo same. Zbiramo tudi vse dodatne informacije, ki jih morda posredujete nam.

5. Informacije od obiskovalcev spletnega mesta Fitcrea in uporabnikov podpore

 • Zbiramo informacije od obiskovalcev spletnega mesta Fitcrea in vaš IP naslov. Zbiramo tudi informacije, kot so čas vašega obiska, spletno mesto, s katerega ste prišli pred obiskom nas, spletno mesto, kamor greste, ko zapustite naše spletno mesto, operacijski sistem vašega računalnika, podatke o lokaciji in vrsto spletnega brskalnika, ki ga uporabljate.
 • Zbiramo tudi osebne podatke, ki jih posredujete prek katere koli funkcije za sporočanje ali e-pošto, ki je na voljo na katerem koli od naših spletnih mest.
 • Prav tako lahko prejmemo osebne podatke, ko pošljete zahtevke za pomoč ali druge zahteve Fitcrea prek katerega koli od naših spletnih mest.
 • Od uporabnikov podpore (oseb, ki nam pišejo za podporo) zbiramo vaše ime, e-poštni naslov, lokacijo, naslov spletnega mesta Fitcrea in e-poštno konverzacijo z agentom Fitcrea.
 • Te informacije uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje naših storitev (vključno z obdelavo vašega računa, če je to primerno) ter odgovor na kakršna koli vprašanja, ki jih morda imate.

Te informacije zbiramo, ko obiščete spletne strani, ki jih gosti Fitcrea, uporabljate storitve, ki so na voljo na naših spletnih mestih, ali komunicirate z nami po e-pošti, spletnem obrazcu, takojšnjem sporočilu, telefonu ali objavljate vsebine na ali prek naših spletnih mest (vključno s forumi, blogi in prek katere koli funkcije za sporočanje). Zbiramo tudi vse dodatne informacije, ki nam jih morda posredujete.

6. Informacije iz piškotkov in podobne sledilne tehnologije

Zbiramo piškotke ali podobne sledilne tehnologije. To pomeni informacije, ki jih strežnik našega spletnega mesta prenese na vaš računalnik. Te informacije se lahko uporabijo za sledenje vaši seji na našem spletnem mestu. Piškotke lahko uporabimo tudi za prilagajanje vsebine našega spletnega mesta za vas kot posameznika. Če uporabljate enega od pogostih spletnih brskalnikov, lahko svoj brskalnik nastavite tako, da vas obvesti, ko prejmete piškotek, ali da zavrne dostop do piškotkov na vaš računalnik.

Zakaj Fitcrea uporablja piškotke in podobno sledilno tehnologijo?

 • Piškotke uporabljamo za prepoznavanje vaše naprave in zagotavljanje prilagojene izkušnje.
 • Piškotke uporabljamo tudi za pripisovanje obiskov naših spletnih mest tretjim osebam in za prikazovanje ciljanih oglasov iz Google, Facebook, Instagram in drugih ponudnikov tretjih oseb.
 • Naši oglaševalci tretjih oseb uporabljajo piškotke za sledenje vaših prejšnjih obiskov naših spletnih mest in drugod na internetu, da vam lahko prikažejo ciljane oglase. Za več informacij o ciljanem ali vedenjskem oglaševanju obiščite https://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising.
 • Odjava: Od ciljanih oglasov, ki jih ponujajo določeni ponudniki tretjih oseb, se lahko odjavite tako, da obiščete stran za odjavo Digital Advertising Alliance na https://optout.aboutads.info/?c=2&lang=EN.
 • Prav tako lahko na naših spletnih mestih, v komunikaciji z vami ter v naših izdelkih in storitvah uporabljamo avtomatizirane sledilne metode za merjenje učinkovitosti in angažiranosti.
 • Opomba: ker v industriji ni doslednega razumevanja, kako odgovoriti na signale »Ne sledi«, ne spreminjamo naših praks zbiranja in uporabe podatkov, ko zaznamo tak signal iz vašega brskalnika.

7. Informacije, ki jih delimo s tretjimi osebami

Fitcrea sodeluje s tretjimi osebami za zagotavljanje naših storitev in lahko z njimi delimo osebne podatke, da podpremo ta prizadevanja. V določenih omejenih okoliščinah smo morda tudi zakonsko obvezani, da informacije delimo s tretjimi osebami, da se uskladimo z zakonskimi zahtevami ali da odgovorimo na zakonite zahteve javnih organov, vključno z izpolnjevanjem zahtev nacionalne varnosti ali kazenskega pregona. Prav tako lahko prejmemo osebne podatke od naših partnerjev in tretjih oseb.

 • Osebne podatke lahko delimo s tretjimi osebami, da preprečimo, preiskujemo ali ukrepamo glede nezakonitih dejavnosti, suma goljufij, situacij, ki vključujejo potencialne grožnje fizični varnosti katere koli osebe, kršitev naših Pogojev storitve ali katerega koli drugega sporazuma, povezanega s storitvami, ali kot drugače zahtevano po zakonu.
 • Osebne podatke lahko delimo s tretjimi ponudniki, da nam pomagajo izvajati marketinške in/ali oglaševalske kampanje.
 • Osebne podatke lahko delimo tudi s podjetjem, ki pridobi naše poslovanje, bodisi prek združitve, prevzema, stečaja, razpustitve, reorganizacije ali drugega podobnega postopka ali postopka. Če se to zgodi, bomo objavili obvestilo na naši domači strani.

Fitcrea bo vedno zahteval vaše soglasje, preden bo delil vaše osebne podatke s tretjimi osebami v druge namene, kot so opisani v tem oddelku 7.

8. Prekinitev vašega razmerja z nami

Nadaljevali bomo s shranjevanjem arhiviranih kopij vaših osebnih podatkov za legitimne poslovne namene in za spoštovanje zakonodaje.

Nadaljevali bomo tudi s shranjevanjem anonimnih ali anonimiziranih informacij, kot so obiski spletnih strani, brez identifikatorjev, z namenom izboljšanja naših storitev.

9. Kaj ne počnemo z vašimi osebnimi podatki

 • Nikoli ne bomo delili, razkrivali, prodajali, oddajali ali kako drugače posredovali osebnih podatkov drugim podjetjem (razen določenim strankam Fitcrea, s katerimi interagirate) za namene trženja njihovih lastnih izdelkov ali storitev.
 • Če ste stranka, ki uporablja storitve Fitcrea, ne uporabljamo osebnih podatkov, ki jih zberemo od vas ali vaših strank, za samostojni kontakt ali trženje vašim strankam. Vendar pa lahko Fitcrea kontaktira ali trži vašim strankam, če pridobimo njihove informacije iz drugega vira, kot so same stranke.

10. Zagotavljanje varnosti vaših osebnih podatkov

 • Upoštevamo industrijske standarde upravljanja informacijske varnosti, da zaščitimo občutljive informacije, kot so finančni podatki, intelektualna lastnina, podatki o zaposlenih in vse druge osebne informacije, zaupane nam. Naši sistemi informacijske varnosti se uporabljajo za ljudi, procese in informacijske tehnološke sisteme na podlagi obvladovanja tveganj.
 • Nobena metoda prenosa preko interneta ali metoda elektronskega shranjevanja ni 100% varna. Zato ne moremo zagotoviti absolutne varnosti vaših osebnih podatkov.

11. Prebivalci Evropskega gospodarskega prostora (»EGP«)

Fitcrea sodeluje s trgovci in uporabniki po vsem svetu, vključno z EGP. Prosimo, upoštevajte, da kot del naše storitve lahko vaše osebne podatke prenesemo v druge regije, vključno s Kanado in Združenimi državami Amerike.

Dodatno, če se nahajate v EGP, imate določene pravice po evropski zakonodaji v zvezi z vašimi osebnimi podatki, vključno s pravico zahtevati dostop do, popravek, spremembo, izbris ali omejitev uporabe vaših osebnih podatkov. Za uveljavljanje teh pravic nas prosimo kontaktirajte z uporabo spodaj navedenih kontaktnih informacij.

13. Uporabniška imena in gesla

Varnost in zaščita vaših informacij sta odvisni tudi od vas. Kjer smo vam dodelili (ali ste si izbrali) uporabniško ime in geslo za dostop do določenih delov naše spletne strani, ste odgovorni za varovanje zaupnosti uporabniškega imena in gesla. Nikomur ne dajte svojega gesla. Če vstopite v del naše spletne strani, ki zahteva geslo, se morate odjaviti, ko zapustite stran. Kot varnostni ukrep bi morali tudi popolnoma zapreti svoj spletni brskalnik in ga ponovno odpreti, preden si ogledate druge dele interneta.

14. Dostopanje in popravljanje vaših informacij

Če imate pri nas odprt račun stranke, lahko pregledate in spremenite svoje osebne podatke tako, da se prijavite na spletno stran in obiščete stran svojega profila. Prav tako nam lahko pošljete e-pošto na info@Fitcrea.com, da zahtevate dostop do popravka ali izbrisa kakršnih koli osebnih podatkov, ki ste nam jih posredovali. Vaših osebnih podatkov ne moremo izbrisati, razen če izbrišemo tudi vaš uporabniški račun. Zahteve za spremembo informacij morda ne bomo mogli upoštevati, če menimo, da bi sprememba kršila kakršen koli zakon ali pravno zahtevo ali povzročila napačnost informacij.

Če ste učenec/študent in želite dostopati, spremeniti ali izbrisati svoje osebne podatke, se obrnite neposredno na ponudnika tečaja, s katerim ste interagirali. Nastopamo kot procesor v njihovem imenu in lahko zahtevo posredujemo samo ponudniku tečaja.

15. Vaše prostovoljno razkritje informacij tretjim osebam, ki niso naši dobavitelji

Izbirate lahko, da osebne podatke posredujete obiskovalcem spletnega mesta ali drugim tretjim osebam, ki niso naši dobavitelji. Pri tem bodite previdni. Zasebnostne politike in običaji teh tretjih oseb določajo, kaj se zgodi z vašimi informacijami.

16. Samodejni odzivniki

Uporabljamo lahko samodejne odzivnike za komunikacijo z vami po e-pošti. Da bi zaščitili vašo zasebnost, uporabljamo preverjen sistem za takšna sporočila, pri katerem se lahko kadarkoli odjavite s povezavami, ki so vključene v vsakem sporočilu samodejnega odzivnika. Če imate težave z odjavo, nas lahko kontaktirate s pošiljanjem e-pošte na info@fitcrea.com.

17. Omejitev odgovornosti

Žal prenos informacij preko interneta ni popolnoma varen. Čeprav si prizadevamo zaščititi vaše osebne podatke, ne moremo zagotoviti varnosti vaših osebnih podatkov, prenesenih na naše spletno mesto. Vsak prenos osebnih podatkov je na lastno tveganje. Nismo odgovorni za zaobhajanje kakršnih koli nastavitev zasebnosti ali varnostnih ukrepov, ki so na spletnem mestu, vključno z nezakonitimi dejanji tretjih oseb (kot je kriminalno hekanje).

18. Spremembe politike

Pogoji te politike se lahko občasno spremenijo. Če bomo naredili bistvene spremembe v načinu obravnavanja osebnih podatkov naših uporabnikov, vas bomo o tem obvestili po e-pošti na e-poštni naslov, določen preko vašega računa. Vaša nadaljnja uporaba te spletne strani pomeni vaše soglasje s takšno spremenjeno politiko zasebnosti.

Če vas skrbi tema, ki jo pokriva ta politika, jo morate prebrati vsakič, preden uporabite naše spletno mesto. Morebitna vprašanja ali pomisleke glede te politike nam posredujte z e-pošto na info@fitcrea.com ali z eno od metod, navedenih pod Kontaktnimi informacijami, in nam posredujte informacije v zvezi z vašo skrbjo.

KONTAKTNE INFORMACIJE

Fitcrea d.o.o.
Reteče 68,
4220 Škofja Loka
Slovenija
VAT: SI71901736
e-pošta: info@fitcrea.com

Za vprašanja ali komentarje o tej politiki zasebnosti in naših praksah zasebnosti nas kontaktirajte preko našega obrazca na kontaktni strani

ANTI-SPAM POLITIKA

Enako kot vi sovražimo neželeno komercialno e-pošto. Poznana tudi kot Spam ali neželena e-pošta, predstavlja slabost za internetno skupnost.

Če se naročite na elektronske novice ali druge komunikacije z našega spletnega mesta, boste vedno imeli možnost takojšnje odjave.

Če imate dodatna vprašanja, si lahko rezerivrate termin na naši strani rezervacija termina.

Prosimo, upoštevajte, da se vsebina te strani lahko spremeni brez predhodnega obvestila.